Vijfde aanbiddingsnacht in barmhartigheidsjaar

In de St. Ludgerus Aanbiddingskapel van Klooster Cenakel vindt voor de vijfde keer een ‘Nacht van Aanbidding’ plaats in het kader van het Jaar van Barmhartigheid. De non-stop aanbidding begint op vrijdag 3 juni om 21.00 uur en duurt tot zaterdag 4 juni 6.00 uur. Daarna nemen de zusters de aanbidding over. De eerste aanbiddingsnacht (12 dec 2015) is gehouden aan de vooravond van de start van het Jaar van Barmhartigheid dat in de Rooms-Katholieke Kerk wordt gevierd van 8 december 2015 tot en met 20 november 2016. “Wij willen God door onze aanbidding danken voor zijn eindeloze barmhartigheid, die Hij ons heeft geschonken in zijn Zoon Jezus Christus, die voor ons mens is geworden, geleden heeft en gestorven is, die is verrezen en in zijn kerk aanwezig blijft tot aan het einde der tijden. Wij bidden dat de kerk deze barmhartigheid altijd mag uitdragen”, aldus de zusters en de aanbiddingsgemeenschap van Klooster Cenakel die de nachtelijke aanbidding organiseert.

Voor aanmelden en meer informatie mail naar vvliebergen@gmail.com of bel 036-7501423.